RÉSZTVEVŐ
TERMÉKEK

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

Fit nyereményjáték - Gyakran ismételt kérdések

Milyen terméket vásároljak, hogy játszhassak?

Bármilyen FIT termékkel játszhatsz, legyen szó műzliről, zabkásáról, smoothie szeletről, puffasztott rizsről, vagy tényleg: bármilyen FIT termékről. A pontos listáért nézd meg a játékszabályt!

Mire figyeljek a játéknál?

Nagyon fontos, hogy pontosan add meg a blokkon szereplő adatokat, és utána minél olvashatóbb fényképet készíts, ahol az egész blokk látszik, a tetejétől az aljáig, így ellenőrizhetjük, hogy a megadott adatok valósak, és hogy a vásárolt termék is ott van a blokkon. Emiatt a játékhoz elengedhetetlen olyan üzletben vásárolni, ahol az egyes termékek neve rákerül a blokkra.

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?

Bármelyik magyarországi üzletben vagy webáruházban, amit választasz! Csak az a fontos, hogy a blokkon azonosítható legyen a termék neve is!

Nyertem! Hogyan tovább?

Először is gratulálunk!
Csapatunk ellenőrzi a feltöltött fényképen szereplő adatok olvashatóságát, összeveti ezeket az alkalmazásban megadott adatokkal, és ellenőrzi, hogy szerepel e a promócióban résztvevő termék a blokkon. Ha minden rendben, akkor e-mailben megerősítjük, hogy nyertél!
Ezután a nyereményed kiszállításáról a GLS futárszolgálat értesít majd. Ez eltarthat néhány napig, ezért kérünk, légy türelemmel.

Pótolhatom később a kép feltöltését?

Nem, erre nincs lehetőség. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizd a fényképet, mielőtt feltöltöd és játszol!

Ki szállítja ki a nyertesek nyereményeit?

A GLS Futárszolgálat