Screvo logo

JÁTÉKOK

MŰKÖDÉS

KAPCSOLAT

GY.I.K.

Screvo logo

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a ‘Játékok’ és a ‘Nyeremények’ nézet között?

Mindkettő arra szolgál, hogy kiválaszd a számodra legizgalmasabb játékot. Ha a Játékokat választod, akkor áttekintheted, hogy épp milyen márkákat vásárolva játszhatsz a Screvo-val. Ha a Nyereményeket választod akkor pedig a különböző napi- heti-és főnyeremények között tudsz mazsolázni.

Mit jelent a kis érme ábra?

Egyes nyereményjátékoknál bizonyos játékszám fölött lehetőséged van Extra játékra is. Az érme ikon melletti szám azt mutatja, hogy hányat kell még játszanod ahhoz, hogy az extra nyereményekért is kaparhass.

Mit jelent a ‘Hol vásárolsz?’ legördülő menü?

Vannak olyan játékok, amik csak bizonyos üzletekben érhetők el. Ha kiváalsztod, hogy éppen hol vásárolsz, akkor elrejtjük azokat a játékokat, amivel éppen ott nem játszhatsz

Hol tudom szerkeszteni például a címemet vagy a telefonszámomat, ha megváltoztak az adataim?

A kezdőképernyő alsó menüjében kattints a profilodra, majd a fölül a kis ceruza ikonra, és már szerkesztheted is az adatokat.

Mi az a Screvo játék és hogy tudok vele játszani?

A Screvo játék egy apróság, amivel mi szeretnénk kedveskedni azoknak, akik sokat játszanak nálunk. MInden 5. Játék után - bármelyik játékkal is játszol - kapsz Screvo játékot! A játék és a nyeremények is gyakran változnak, szóval érdemes gyakran visszanézni ide :)

Hol találom a Játék- és Adatkezelési szabályzatot?

A honlapunkon minden dokumentumot megtalálsz.

Mi az az AP kód?

Az AP kód a kassza azonosító kódja. Minden Magyarországon található kasszának van egy egyedi azonosítója, ezt általában a blokk alján találhatod meg.

Miért fontos, hogy olvashatóak legyenek a befotózott blokkon lévő adatok?

A befotózott adatokat nyerés esetén összehasonlítjuk az általod megadott adatokkal, így tudjuk biztosan, hogy aki nyert, az tényleg jogosult volt játszani.

Nyertem. Hogyan tovább?

Gratulálunk. Csapatunk ellenőrzi, hogy amit feltöltöttél, és ha a feltöltött adatok egyeznek a befotózott adatokkal, emailben értesítünk a nyereményed átadásának menetéről. Bár igyekszünk nagyon gyorsnak lenni, esetenként ez az ellenőrzés eltarthat egy két munkanapig, ezért kérlek, légy türelemmel.

Más kérdésed van? Vagy írnál nekünk? Írj a hello@screvo.hu-ra, és amint tudunk, válaszolunk!