Screvo logo

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

GY.I.K.

JÁTÉKSZABÁLY

Screvo logo

Luxusmárkák egy kaparásra

A promóció időtartama: 2022.06.04 - 2022.06.30 - A képek illusztrációk

A luxusmárkák neked is járnak!

Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Michael Kors… tovább is van, mondjuk még? Ezek azok a márkák, amik bármelyik kiegészítőjükkel emelik a szetted színvonalát! Szívesen kipróbálnád, hogy igazunk van-e? Akkor kaparj ingyenes játékunkon, játssz mindennap vásárlás nélkül, és nyerd meg a luxustermékek egyikét!

A játékban 25 napon át, napi egyszer mindennap próbára teheted a szerencsédet - ráadásul mindezt ingyen!

Töltsd le hozzá az ingyenes Screvo appot!

Get it on Google Play Download on the App Store

Mit nyerhetek?

O bag táska

Aki ismeri az O bag márkát, annak nem titok, hogy mennyire praktikus egy ilyen darab, ráadásul az O bag unique grenadine táska bármilyen szettet teljessé varázsol. Nem véletlenül lóg annyi nő vállán egy ilyen modell, ne maradj ki te se!

O bag pénztárca

Képzeld el, hogy a pénztárnál ezt húzod elő a táskádból… Ugye, milyen jó érzés? Elegáns, márkás, praktikus. Kell ennél több?!

Ray-Ban férfi napszemüveg

Fekete Ray-Ban Brad napszemüveg télre, nyárra, sportruházathoz, öltönyhöz - mindenhez passzol! Ha igazán stílusosan szeretnél megjelenni, akkor ez lesz a te kiegészítőd!

Marc Jacobs női napszemüveg

Ez az a napszemüveg, amit akkor is hordani fogsz, ha épp nem süt a nap! Oversized, teknőcmintás, szögletes kerettel, hozzá illő szemüvegtokban.

Daniel Wellington női karóra

Daniel Wellington Petite Melrose (DW00100219) karórája rose gold színben, ami a reggeli csajos brunch mellé ugyanúgy passzol, mint az esti randihoz.

Michael Kors női karóra

Ezt a Michael Kors aranyszínű Slim Runway (MK3222) karórát tudni kell viselni. Nagyon nőies darab, egy gyűjtői kollekcióban is megállja a helyét.

Tommy Hilfiger férfi karóra

A Tommy Hilfiger Sport Luxury (1791306) férfi karóra sportos de mégis elegáns. Whiskey mellé, vacsorához, vagy egy szimpla keddi munkanapra is tökéletes kiegészítő.


A JÁTÉK NYERTESEI


Gratulálunk a szerencséseknek!


Bognár Jozsefné:
Michael Kors női karóra

László Lőcsei:
O bag táska

Hráb Renáta :
Daniel Wellington női karóra

Tausz László Patrik:
Tommy Hilfiger férfi karóra

Szabolcs Tömő:
Ray-Ban férfi napszemüveg

Verók Bernadett :
O bag pénztárca

Gergő Kovács:
Marc Jacobs női napszemüveg