Screvo logo

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

GY.I.K.

JÁTÉKSZABÁLY

Screvo logo

Gyakran ismételt kérdések

Milyen terméket vásároljak, hogy játszhassak?

Bármilyen Vénusz kenőmargarint, Vénusz sütőmargarint vagy Vénusz Plusz zöldségkrémet vásárolhatsz, de az extra pályán csak a Vénusz Plusz zöldségkrém megvásárlása után próbálhatsz szerencsét.

Mire figyeljek a játéknál?

Nagyon fontos, hogy pontosan add meg a blokkon szereplő adatokat, és utána minél olvashatóbb fényképet készíts, ahol az egész blokk látszik, a tetejétől az aljáig, így ellenőrizhetjük, hogy a megadott adatok valósak, és hogy a vásárolt termék is ott van a blokkon. Emiatt a játékhoz elengedhetetlen olyan üzletben vásárolni, ahol az egyes termékek neve rákerül a blokkra.

Arra is nagyon figyelj, hogy a helyes címed szerepeljen az adataidnál, hiszen nyertes játék esetén ide fogjuk küldeni a nyereményedet!

Hol vásárolhatom meg ezt a terméket?

Magyarországon belül bármelyik üzletben, online vagy offline.

Általában több kenőmargarint, sütőmargarint vagy zöldségkrémet is veszek egyszerre. Ilyenkor többször is játszhatok a blokkal?

Nem, nálunk az a szabály, hogy egy blokk, egy játék. Bár kellemetlen két részletben fizetni, de máris megduplázod az esélyeid. Ezt érdemes megfontolni.

Hogyan kell befotóznom a blokkot?

A játék menetéről és a blokk feltöltéséről itt találsz egy videót segítségképpen. Játék előtt kérünk, bizonyosodj meg róla, hogy a feltöltött blokkon a következők olvashatóan látszódjanak: AP kód, a vásárolt termék neve, a vásárlás ideje és helyszíne. Ha nagyon hosszú a befotózandó blokkod, és a feltöltéskor lehetőséged van széles látószögű képet készíteni, akkor használd ezt a fényképezési módot, hogy olvashatóbb legyen a feltöltött kép! Online vásárlás esetén töltsd fel a kapott számlát, kép vagy dokumentum formátumban is elfogadjuk. Fontos, hogy ezt az igazolást utólag nem tudod pótolni, és olvashatatlan blokk esetén elutasíthatjuk a nyertes pályázatodat akkor is, ha a blokkod a kritériumoknak megfelelt.

Miért fontos, hogy olvashatóak legyenek a befotózott blokkon lévő adatok?

A befotózott, feltöltött adatokat nyertes játék esetén összehasonlítjuk az általad megadott adatokkal, így tudjuk biztosan, hogy aki nyert, az tényleg jogosult volt játszani. Emiatt kérünk, hogy nagyon ügyelj arra, hogy a következők olvashatóan látszódjanak: AP kód, a vásárolt termék neve, a vásárlás ideje és helyszíne. Fontos, hogy ezt az igazolást utólag nem tudod pótolni, és olvashatatlan blokk esetén elutasíthatjuk a nyertes pályázatodat akkor is, ha a blokkod a kritériumoknak megfelelt.

Nyertem! Hogyan tovább?

Először is gratulálunk!

Csapatunk ellenőrzi a feltöltött fényképen szereplő adatok olvashatóságát, összeveti ezeket az alkalmazásban megadott adatokkal, és ellenőrzi, hogy szerepel e a promócióban résztvevő termék a blokkon. Ha minden rendben, akkor az applikációban megerősítjük, hogy nyertél!

Ezután a nyereményed kiszállításáról a futárcég felveszi Veled a kapcsolatot. Ez eltarthat egy-két hétig, ezért kérünk, légy türelemmel.

Pótolhatom később a kép feltöltését?

Nem, erre nincs lehetőség. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizd a fényképet, mielőtt feltöltöd és játszol!

Mi történik, ha nem helyes adatokat adok meg?

Ha rossz adatokkal játszol, akár egyes játékokról is lecsúszhatsz, de sajnos az is előfordulhat, hogy a téves cím vagy telefonszám miatt nem érkezik meg hozzád a nyereményed. Kérjük, minden esetben ügyelj, hogy a pontos és helyes adataid add meg a profilod alatt!

Hol tudom szerkeszteni például a címemet vagy a telefonszámomat, ha megváltoztak az adataim?

A kezdőképernyő alsó menüjében kattints a profilodra, majd fölül a kis ceruza ikonra, és már szerkesztheted is az adatokat.

Mi az az AP kód?

Az AP kód a kassza azonosító kódja. Minden Magyarországon található kasszának van egy egyedi azonosítója, ezt általában a blokk alján találhatod meg.

Más kérdésed van? Vagy írnál nekünk? Keress minket a hello@screvo.hu címen, és amint tudunk, válaszolunk!