RÉSZTVEVŐ
TERMÉKEK

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

Vöslauer - Gyümölcsösen frissítő! nyereményjáték - Gyakran ismételt kérdések

Milyen termékkel tudok játszani?

Bármilyen Vöslauer termékkel. A pontos listát a Játékszabály 2. pontjában találod.

Mire figyeljek a játéknál?

Nagyon fontos, hogy az alkalmazáson belül pontosan add meg a blokkon szereplő adatokat, és utána minél olvashatóbb fényképet készíts, ahol az egész blokk látszik, a tetejétől az aljáig. Így ellenőrizni tudjuk, hogy a megadott adatok (AP kód; a vásárlás időpontja és helyszíne) megfelel a valóságnak, illetve, hogy a vásárolt termék is ott van a blokkon.

Hol vásárolhatom meg a terméket?

Bármilyen magyarországi üzletben, ahol a termék vásárlását követően olyan blokkot adnak, melyen könnyen beazonosítható a termék.

Nyertem! Hogyan tovább?

Először is gratulálunk!
Csapatunk ellenőrzi a feltöltött fényképen szereplő adatok olvashatóságát, összeveti ezeket az alkalmazásban megadott adatokkal, és ellenőrzi, hogy szerepel -e a promócióban résztvevő termék a blokkon. Ha végeztünk az ellenőrzéssel, a telefonodon kapsz majd egy értesítést, és a Profil alatt a Nyereményeim gombra kattintva ellenőrziheted az átvételi információkat.

Pótolhatom később a kép feltöltését?

Nem, erre nincs lehetőség. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizd a fényképet, mielőtt feltöltöd és játszol!

Ki szállítja ki a nyertesek nyereményeit?

Nyereményedet futárszolgálta szállítja majd ki a Profilod alatt megadott címre.

Hogyan játszhatok, ha a blokkon nem szerepel a termék neve (gyűjtő blokk)?

Ha olyan helyen vásárolsz, ahol a pénztárgép csak a "gyűjtő" megnevezést nyomtatja a blokkra, kérj ÁFA-s számlát, és mindkét számlát egyszerre fotózd be. Fontos, hogy a vásárolt termék fajtáját is fel kell tüntetni az ÁFA-s számlán, pl.: Vöslauer Baby víz.