Screvo icon

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

GY.I.K.

JÁTÉKSZABÁLY

Tavaszi nagytakarítás a Screvo Plus-on!

A promóció időtartama: 2023.03.01 - 2023.03.31 - A képek illusztrációk

Azoknak, akik a legtöbbet játszanak nálunk, ebben a hónapban is Screvo Plus játékkal kedveskedünk. Minden 5. kaparás után szerencsét próbálhatsz itt is!

Márciusban a tavasz kezdetével a tavaszi nagytakarítások szezonja is indul! Segítünk, hogy minél kevesebb energiával letudd ezeket a pakolós, takarítos napokat. A márciusi Screvo Plus játékon Bonus takarítócsomagot nyerhetsz tele eszközökkel és környezetbarát tisztítószerekkel, és Finish szettek is várnak a legfontosabb mosogatógép kiegészítőkkel.

Ne feledd, minden meghívott ismerősödért ajándék Screvo Plus kaparást adunk, csak katt a profilod alatti Ismerős meghívása gombra, és oszd meg az egyedi linked!

Töltsd le hozzá az ingyenes Screvo App-ot!

Get it on Google Play Download on the App Store

Mit nyerhetek?

Bonus takarítócsomag

Nyerd meg a 3 csomag egyikét, amiben minden fontos takarító alapeszközt megtalálsz! A szivacsok és felmosók mellett környezetkímélő Cycle tisztítószereket is találsz a csomagban.

Finish drogéria szett

Vidd haza te a 4 db Finish szett egyikét. A csomag segít a tökéletes mosogatásban, ugyanis a mosogatógépedhez sót, öblítőt, frissítőt, tisztítószert és mosogatószer-tablettát is kapsz.


A JÁTÉK NYERTESEI


Gratulálunk a szerencséseknek!


C. Zoltán:
Bonus takarítócsomag

K. Kitti:
Finish drogéria szett

K. Ernő Róbert:
Finish drogéria szett

M. Molnár:
Bonus takarítócsomag

M. Erika:
Bonus takarítócsomag

K. Zsuzsanna:
Finish drogéria szett

A. Mócsány Dr.:
Finish drogéria szett