Screvo icon

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

GY.I.K.

JÁTÉKSZABÁLY

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Vérplazma?

A vérplazma a vér folyékony része. Ez a folyadék szállítja a szervezetben a vérsejteket: a vörösvérsejtek az oxigént viszik el a megfelelő helyekre, a fehérvérsejtek felveszik a harcot a kórokozókkal, és segítenek a sérülések gyógyulásában, a vérlemezkék pedig elállítják a vérzést.

Miért fontos a Vérplazma adás?

A donorok plazmájából különféle terápiás szerek készülnek, amelyek jelentősen meghosszabbítják, vagy épp megmentik a súlyos, nem egyszer ritka betegségben vagy rendellenességben szenvedők életét.

Milyen terméket vásároljak, hogy játszhassak?

Csak nyisd meg mindennap a Screvo App-ot, válaszolj az aznapi kérdésre, és játssz ingyen! Ehhez a játékhoz nincs szükség vásárlásra.

Mire figyeljek a játéknál?

Nekünk sokat segít, ha őszintén válaszolsz. Ezen kívül itt most nincs más dolgod.

Nyertem! Hogyan tovább?

Először is gratulálunk!

Kérjük, mindenképpen ellenőrizd, hogy a helyes címed és e-mail címed szerepel-e az adataidnál, mert ide fogjuk kiküldeni a nyereményedet!

A nyereményed átadásának menetéről a partnercég felveszi Veled a kapcsolatot. Ez eltarthat egy-két hétig, ezért kérünk, légy türelemmel. Az ajándékodat emailben fogod megkapni, ezért is nagyon fontos, hogy az adatait helyesen legyenek megadva!

Mi történik, ha nem helyes adatokat adok meg?

Ha rossz adatokkal játszol, akár egyes játékokról is lecsúszhatsz, de sajnos az is előfordulhat, hogy a téves cím vagy telefonszám miatt nem érkezik meg hozzád a nyereményed. Kérjük, minden esetben ügyelj, hogy a pontos és helyes adataid add meg a profilod alatt!

Hol tudom szerkeszteni például a címemet vagy a telefonszámomat, ha megváltoztak az adataim?

A kezdőképernyő alsó menüjében kattints a profilodra, majd fölül a kis ceruza ikonra, és már szerkesztheted is az adatokat.

Más kérdésed van? Vagy írnál nekünk? Keress minket a hello@screvo.hu címen, és amint tudunk, válaszolunk!