Screvo logo

NYEREMÉNYEK

NYERTESEK

GY.I.K.

JÁTÉKSZABÁLY

Screvo logo

Tavaszi nagytakarítás a Screvo Plus-on!

A promóció időtartama: 2023.03.01 - 2023.03.31 - A képek illusztrációk

Azoknak, akik a legtöbbet játszanak nálunk, ebben a hónapban is Screvo Plus játékkal kedveskedünk. Minden 5. kaparás után szerencsét próbálhatsz itt is!

Márciusban a tavasz kezdetével a tavaszi nagytakarítások szezonja is indul! Segítünk, hogy minél kevesebb energiával letudd ezeket a pakolós, takarítos napokat. A márciusi Screvo Plus játékon Bonus takarítócsomagot nyerhetsz tele eszközökkel és környezetbarát tisztítószerekkel, és Finish szettek is várnak a legfontosabb mosogatógép kiegészítőkkel.

Ne feledd, minden meghívott ismerősödért ajándék Screvo Plus kaparást adunk, csak katt a profilod alatti Ismerős meghívása gombra, és oszd meg az egyedi linked!

Töltsd le hozzá az ingyenes Screvo appot!

Get it on Google Play Download on the App Store

Mit nyerhetek?

Bonus takarítócsomag

Nyerd meg a 3 csomag egyikét, amiben minden fontos takarító alapeszközt megtalálsz! A szivacsok és felmosók mellett környezetkímélő Cycle tisztítószereket is találsz a csomagban.

Finish drogéria szett

Vidd haza te a 4 db Finish szett egyikét. A csomag segít a tökéletes mosogatásban, ugyanis a mosogatógépedhez sót, öblítőt, frissítőt, tisztítószert és mosogatószer-tablettát is kapsz.


A JÁTÉK NYERTESEI


Gratulálunk a szerencséseknek!


K. Kitti:
Finish drogéria szett

K. Ernő Róbert:
Finish drogéria szett

M. Molnár:
Bonus takarítócsomag

M. Erika:
Bonus takarítócsomag

K. Zsuzsanna:
Finish drogéria szett

A. Mócsány Dr.:
Finish drogéria szett